Што Правиме?

Образование

Ние организираме и подржуваме разни видови на образовни, научни и уметнички активности. Со негувањето на ваквите активности имаме за цел да го пробудиме интересот во образованието и да придонесеме за истото.

Стипендии

Ние нудиме стипендии за одличните студенти за да ги мотивираме во нивното школување, и да им помогнеме да го реализираат својот целосен потенцијал и да постанат исклучителни професионалци.

Менторство

Го нудиме нашето долгогодишно искуство за да ги насочиме заинтересираните студенти и млади професионалци во изнаоѓање стипендии, стажирање или можности за вработување.

Новости

Најнови Активности

За Долготрајни Промени во Вашата Средина…