Çfarë ofrojmë ne

Arsimim

Organizojmë dhe përkrahim aktivitete të ndryshme edukuative, shkencore dhe artistike. Duke përkrahur aktivitete të këtilla ne synojmë të nxisim interesin për arsimim dhe të kontribuojmë për të.

Bursat

Ne sigurojmë bursa për studentët e shkëlqyeshëm për t’i motivojmë ata gjatë shkollimit të tyre, dhe u ndihmojmë të realizojnë potencialin e tyre dhe të bëhen profesionistë të dalluar.

Mentorim

Ne vendosim përvojën tonë shumëvjeçare në shërbim të studentëve, për t’i udhëzuar ata në sigurimin e bursave, internshipeve ose mundësive për punë.

Njoftime

Aktivitetet e fundit

Për ndryshime afatgjate në shoqëri…