Годишен извештај за 2020

Драги членови, донатори и подржувачи на ПЕНДА,

Благодарение на Вашата дарежливост, во 2020 собравме €12,446, и ние успеавме да доделиме стипендии на 20 одлични студенти на кои им беше потребна помош.

Во духот на транспарентност и заедничка доверба, имаме прикачено презентација која накратко ги прикажува нашите активности и достигнувања за 2020, и која ја опишува финансиската состојба на организацијата.

Ви благодариме за Вашата поддршка и за можностите кои ги создавате за нашите стипендисти!

Со почит,

Асоцијација за Едукација, ПЕНДА

Penda-Thank-You-Note-and-Annual-Report-2020-MK