Lista e donatorëve për vitin 2020

Të nderuar donatorë dhe dashamirë të Asociacionit Penda,

Kemi kënaqësinë të Ju informojmë që për vitin që lëmë pas, thyem një rekord të ri duke grumbulluar €12,446 nga 54 arsimdashës bujar, dhe së bashku siguruam bursa vjetore për 20 studentë të shkëlqyeshëm për vitin akademik 2020/2021.

Në emrin tonë dhe në emër të të gjithë bursistëve të Pendës, Ju falenderojmë përzemërsisht për mbështetjen tuaj në misionin tonë fisnik për një ardhmëri më të mirë për të gjithë!

Lista e donatorëve për vitin 2020:

Klubi Rotarian Tetovë (Rotary Club of Tetova)

Time Out Tetovë

Barnatore Medika

Mentar Mahmudi

Mennan Selimi

Pranvera Rexhepi

Sami Mehmeti

Nevin Mahmudi

Vlera Bexheti

Elkhan Muradov

Marigona Imeri

Nderim Zenuni

Merita Maksuti

Sibora Xhema

Agon Memedi

Agron Bexheti

Fisnik Musai

Mensur Sakiri

Vigjilenca Abazi

Burim Alili

Admir Huseini

Driton Kurtishi

Hana Musai

Adriatik Bexheti

Bertan Selim

Besa Kadriu

Blerta Ahmedi Arifi

Burim Ramadani

Elmedina Abdulahi

Erlin Agich

Florent Musai

Kushtrim Istrefi

Mislim Hasipi

Siandra Hasani

Valdrina Selimi

Zamira Abazi

Zeqir Vica

Besarta Veseli

Visar Doda Demiri

Noelia Palma Perez

Krenar Osmani

dhe 13 donatorë të tjerë që preferuan të ngelin anonim.

Ju faleminderit!