Rreth nesh

Misioni & Vizioni

Kush jemi ne

Vigjilenca Abazi

Anëtarë të Bordit

Profesor i të drejtës evropiane në unviersitetin e Mastrihtit.
Ekspert në fushën e transparencës, privatësisë dhe sinjalizuesve.

Elmedina Abdullahi

Anëtarë të Bordit

Bibliotekiste e licensuar, udhëheqëse në bibliotekën Max van der Stoel në UEJL.

Florent Musai

Anëtarë të Bordit

Inxhinier Softuerik ne SAP SE Gjermani. Diplome nga Inxhinieria elektrike dhe Teknologjia e informacionit prej Universitetit Teknik te Vjenës

Mentar Mahmudi

Kryetar

Ekspert i inteligjencës artificiale në Amazon.

Fisnik Musai

Anëtarë të Bordit

Përgjegjës për planifikimin e rrjetit elektrik ne Bavari dhe punon për kompaninë Bayernwerk AG në Gjermani. Ka diplomuar në fushën e Inxhinjerisë Elektrike dhe Teknologjive Informative në Universitetin Teknik të Vienës.

Sami Mehmeti

Anëtarë të Bordit

Profesor i asocuar ne Fakultetin juridik të Universitetit të Europës Juglindore në Tetovë. Ka doktoruar në lëminë e historisë të së drejtës në Fakultetin juridik të Universitetit të Shkupit.

Agon Memedi

Nënkryetar

Hulumtues në fushën e informatikës në universitetin teknik të Berlinit.

Blerta Ahmedi Arifi

Anëtarë të Bordit

Docente e të drejtës penale dhe sigurisë në Fakultetin juridik në Universitetin e Evropes Juglindore.

Besian Mehmeti

Anëtarë të Bordit

Arkitekt dhe themelues i BMA. I angazhuar në shumë projekte që kanë fituar çmime regjionale dhe ndërkombëtare.

Mennan Selimi

Anëtarë të Bordit

Profesor Inordinar dhe hulumtues ne UEJL. Postdoc ne @ University of
Cambridge. Studimet Doktorale ne Distributed Computing nga UPC
BarcelonaTech dhe IST Lisbon.

Hana Musai

Anëtarë të Bordit

Menaxhere për konsulencë të regullativave bankare tek PwC GmbH, Gjermani. Ka kryer Master në fushën ekonomisë dhe qeversijes ndërkombëtare në Universitetin e Bayreuth, Gjermani.

Burim Ramadani

Anëtarë të Bordit

Udhëheqës i processeve, metodave dhe programeve tek CARIAD.

Dokumentet zyrtare

Statuti i PENDA-s
ALB | MKD