Çmime për nxënësit më të sukseshëm në Olimpiadën e XXIV të Plus-it

Asociacioni për Edukum “Penda” ndau çmime për nxënësit më të suksesshëm në olimpiadën e XXIV mbarëkombëtare të matematikës të organizuar më 17-19 Maj 2019 në Klinë të Kosovës.

Elmedina Abdulahi, si anëtare e bordit të Penda-s, i dorëzoi çertifikatat për fituesit e çmimeve, të cilët sipas rangimit në gara u shpërblyen me çek në kundërvlëre prej 5000, 4000 dhe 3000 denarë.

Ky akt i Pendës u prit me shumë entuziazëm nga nxënësit dhe organizatorët e olimpiadës.

Penda u dëshiron suksese të gjithë nxënësve pjesëmarrës në olimpiadën mbarëkombetëre të matematikës, dhe i inkurajon ata të vazhdojnë me punën e tyre të shkëlqyeshme.

Njëherit, i falenderojmë përzemërsisht organizatorët e këtyre olimpiadave, në krye me Revista PLUS, të cilët për më tepër se dy dekada kanë kontribuar në kultivimin dhe zhvillimin e talentëve të matematikës në trojet Shqiptare.

Lista e plotë e nxënësve fitues është si në vijim:

Klasa IX:
Viol Guda
Sabrina Alushi
Tedi Kallco
Nijada Kacmolli

Klasa VIII:
Lum Jerliu
Sahra Jahiji
Shpetim Demiri

Klasa VII:
Erina Collaku
Irian Kulici
Lend Kalemasi